Shanghai Evans Investment Management Limited

Kaptein Karlsen og hans unike nye «Helsegave» fra havet

Share this on...

Langt nord i polarsirkelen i Norge er et lite selskap med unikt nytt helsetilskudd fra havet. Nordic Light Krill &Fish Oil ble grunnlagt i 2009 av Arild “Captain” Karlsen, og er en kraftig formulering, et helt spesielt produkt på markedet.

Script

Speaker:                            Mr. Arild Karlsen (AK)

Title:                                   Founder

Company:                          Arctic Light Products AS (ALP)

URL:                                    https://www.northernlightproducts.no/english

Date of Presentation:      7 March 2022

Langt nord i polarsirkelen i Norge er et lite selskap med unikt nytt helsetilskudd fra havet. Nordic Light Krill &Fish Oil ble grunnlagt i 2009 av Arild “Captain” Karlsen, og er en kraftig formulering, et helt spesielt produkt på markedet.

Etter å ha drevet en flåte av fiskebåter i årevis, ønsket kaptein Karlsen å endre kurs og lage et fiskeoljeprodukt som var “bedre enn fisk”. I 2008 la han på kapteinshatten, solgte flåten og investerte i visjonen sin. Hans ønske var ganske enkelt å lage “verdens beste fiskeoljeprodukt.”

Neste år rullet den første esken med Nordic Light Krill &Fish Oil av produksjonslinjen.

Arild har vært involvert i havet hele livet. Det er en familietradisjon. Besteforeldrene hans fisket folk. Pappa var skipper og fisker. Og Arild selv dro til sjøs som 15-ås. Han jobbet seg opp til styrmann… så skipper … og ble forfremmet til kaptein i en alder av 21 år.

Som kaptein hadde han et utmerket rykte. – Jeg har alltid vært heldig til sjøs og fått mye fisk. Da vi kom til oppdrettsanleggene for å selge fisken, ville folk si: ‘Du er en dyktig fiskebåtkaptein.’ Men kaptein Karlsen gir æren til mannskapet sitt.  “Jeg sier at et dyktig mannskap er en god skipper eller kaptein.”

Arild var dypt imponert over fordelene han oppdaget om krill og fiskeolje. Han ønsket å lage et supplement som var unikt i det marine oljemarkedet.

Han var tilknyttet en professor ved Universitetet i Tromsø som spesialiserte seg på Omega 3s. Arild ble advart om at produktet han så for seg ville være veldig dyrt å lage. Han insisterte på at ikke bare ville de klare det… men at de ville selge det til en konkurransedyktig pris. Han visste at hvis han gjorde en overlegen formel- og folk opplevde en bedre livskvalitet – ville pengene følge.

Bekymret for giftstoffer som kan bygge seg opp i fiskens lever, valgte Arild å bruke fiskekjøttoljen , ikke fiskeleveroljen . Nordic Lights fiskeolje utvinnes under lave varmeforhold mellom 55-100 grader Celsius. Dette bevarer oljens integritet og ernæring. Ingen kjemikalier brukes. Oljen er ren, ren og uforfalsket. Den testes deretter for renhet flere ganger på fabrikken, og godkjennes av Mattilsynet.

De fleste industrielle fiskeoljer som er vanlige for nutraceutical produksjon stammer fra ansjos og sardiner fanget i det sørlige Stillehavet, utenfor Chile og Peru. Oljer i Arctic Light Products blir deretter prosessert til forskjellige EPA/DHA-oljer av spesialiserte fabrikker i Norge i henhold til standarder for matkontroll.

Krilloljen er fra Aker BioMarine, en av verdens ledende produsenter av bærekraftig krillolje. Den høstes i det rene, kalde vannet i Antarktis.

Nordic Light Krill &Fish oil er full av Omega 3s, antioksidanter og en dash av D3, som fungerer

Krill og fiskeoljer skal gi et bredt spekter av kritiske fordeler som hjernehelse, minne og konsentrasjon. De jager bort vinterdepresjon. Disse vitale oljene bidrar til å motvirke sår og stive ledd, betennelse og for tidlig aldring. De tilbyr velkommen lettelse fra PMS… og tilbyr ernæringsmessig støtte under graviditet.

Nordic Light skal også gi immunstøtte… å bidra til å normalisere kolesterol … støtte et sunt hjerte … og øke utholdenheten. Kort sagt – det hjelper deg å føle deg bra overalt!

Nordic Light Krill &Fish Oil er en svært konsentrert blanding av oljer og næringsstoffer som utfyller hverandre. Denne potente formelen gir deg maksimale fordeler i en liten kapsel som er enkel å svelge. Det er ingen ubehagelig smak.

Arild sier: “Da vi blandet fiskeoljen med krillolje, fikk vi en god fiskesmak på oljen, ikke torskeleveroljen jeg ikke likte.”

Krillolje er unik. I sin rene form er den mørkrød, nesten svart. Arilds idé var å blande den med akkurat riktig mengde fiskeolje for å oppnå en vakker rik rød. “Det som inspirerte meg til å blande krill og fiskeolje i ett produkt, var at vi skulle få den fine røde hjertefargen.” Dette symboliserer hvordan Arild “jobber fra hjertet”.

Videre var et av målene hans å utvide til det asiatiske / kinesiske markedet, hvor rødt er en kraftig farge, som symboliserer flaks, skjønnhet og glede. Det er den tradisjonelle fargen som bæres av kinesiske bruder, og representerer fruktbarhet og vitalitet. Og passende for et nytt selskap… lykke og suksess.

Familie og venner var veldig støttende til kapteinens forandring selvfølgelig. Arilds mor hoppet om bord og elsket produktet fordi det hjalp leddgikten hennes.

“Min kjære kone kjøpte retten til kapslene mine i 2010, etter at jeg utarbeidet produktet i 2008. Så min kjære kone Irene eier selskapet, og jeg er grunnleggeren. ”

Han mimrer: “Da den første boksen kom fra produksjonslinjen, begynte jeg å ta den. Så sa jeg til min kjære kone at hun skulle begynne å bruke den. Hun sa hun ikke trengte det fordi vi spiser fisk to til fem dager i uken. Men etter at jeg hadde tatt det i 2 til 3 måneder, så hun effekten og energien jeg fikk. Så ville hun også teste det. Det som var eventyrlig var at hun hadde glemt at hun hadde store smerter i leddene på fingrene. Etter at hun hadde brukt produktet i 3 måneder, var nesten all smerten borte. Da hun gikk for en sjekk på sykehuset, fortalte hun  at smertene var borte. Legen sa: “Dette produktet er bra for ledd.”

” En annen historie er at jeg mottok en melding via e-post fra en kunde i 2010 som fortsatt er kunde. Hun sa: “Arild, dette er mest sannsynlig ditt første negative budskap. Jeg våkner to timer tidligere om morgenen etter at jeg begynte å ta kapslene dine. Jeg vil ikke ha det, men jeg får 2 timer mer av livet mitt, ha ha.”

Som sjømann er kaptein Karlsen overtroisk. TromsØ er hjembyen hans og hovedkvarteret til Arctic Light-produkter. TromsØ er kjent for sine spektakulære nordlysutstillinger. Dette magiske fenomenet kan ses om natten i løpet av den lange vinteren. Mystiske lys feier gjennom polarhimmelen i virvlende ark med farget flamme.

– Alle som har sett nordlyset vet at det gjør inntrykk. Det sies at lyset har en magisk effekt på både mennesker og fisk. Råvarene våre kommer fra nordlyshavet . Navnet Northern Light kom til meg mens jeg jobbet med å finne riktig farge for produktet, den røde hjertefargen.

For å ekspandere globalt samarbeidet Arild med Innovasjon Norge i 2010, da han gikk på EXPO 2010 i Shanghai. Etter et tilbakeslag eller to fikk han endelig tillatelsene til å selge i Kina, Viet Nam og Russland. Arild håper å fortsette å utvide selskapet til flere utenlandske markeder.

Vi ønsker ham all verdens suksess.

End.